Tuotevalikoima

Reseptilääkkeet

Kuhmon apteekissa on laaja reseptilääkevalikoima niin ihmisille kuin eläimillekin. Tämä takaa lääkkeiden hyvän toimitusvarmuuden. Mikäli varastostamme ei löydy asiakkaan tarvitsemaa lääkettä, tilaamme lääkkeen mikäli sitä on saatavana tukusta. Tilattu tuote on saatavana yleensä jo seuraavana päivänä.

Itsehoitolääkkeet ja vapaakauppa

Reseptilääkkeiden lisäksi meillä on myös kattava valikoima itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja vitamiineja. Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu laadukkaita kosmetiikkasarjoja ja haavanhoitotuotteita sekä paljon muita terveyttä edistäviä tuotteita niin ihmisille kuin lemmikeillekin.

Kosmetiikkavalikoimaamme kuuluvat seuraavat korkealaatuiset kosmetiikkatuotemerkit:

Vichy

Vichy on laaja ihonhoidon tuotesarja, jonka tuotteet noudattavat tiukkoja eettisiä säänöjä, jotka takaavat niiden turvallisuuden ja tehokkuuden. Tuotteet hypoallergeenisia ja kliinisesti testattuja. Tuotteet sisältävät Vichy Thermal Spa-lähdevettä, joka sisältää yhteensä 15 eri mineraalia. Vichy Thermal Spa –lähdevesi uudistaa, vahvistaa, rauhoittaa ja ehkäisee tulehduksia. Vichyllä on myös tehokkaat ja herkälle iholle sopivat ihonhoitotuotteet miehille.

www.vichy.fi


Avene

Avène-tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Tuotteet soveltuvat erityisen hyvin herkälle iholle, mutta ne hoitavat hellävaraisen tehokkaasti myös normaalia tervettä ihoa ja sopivat siis kaikille!

www.avene.fi


ACO

Acon tuotteet sisältävät vain muutamia puhtaita ja huolellisesti valittuja raaka-aineita, joiden vaikutus on selkeä. ACOn tuotteet tunnetaan siitä, että ne kohtelevat ihoa hellävaraisesti eivätkä aiheuta allergisia reaktioita Ne eivät sisällä tarpeettomia lisäaineita. Kaikkien tuotteiden laatu on varmistettu huolellisesti tarkoilla tutkimuksilla ja turvallisuusdokumentoinnilla, ja ne on kehitetty erityisesti pohjoismaisia ihotyyppejä varten. ACO on kehittänyt tuotteet kaikille ihotyypeille ja kaikkiin tilanteisiin – ongelmattomasta ihosta herkimmällekin ihotyypille, arkipäivän ylellisyydestä lääkevalmisteisiin.

www.aconordic.fi


Eucerin

Eucerin on ihotautilääkärien suosittelema ihonhoitotuotemerkki, joka perustuu luotettavaan ihon asiantuntemukseen. Tuotteet auttavat säilyttämään tai palauttamaan ihon terveyden ja antaa varmuuden siitä, että ihosi on terve ja kirkas.

www.eucerin.com


Louis Widmer

Louis Widmer-ihonhoitosarja on kehitetty yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa. Tuoteet ovat kliinisesti testattuja ja ne perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen. Tämän vuoksi tuotteet vastaavat korkeimpia vaatimuksia niin laadun, tehokkuuden kuin siedettävyydenkin suhteen. Optimaalisen siedettävyyden takaamiseksi lähes kaikkia tuotteita on saatavana miedosti hajustettuna tai hajusteettomana.

www.louis-widmer.fi


La Roche-Posay

La Roche-Posayn tuoteet ovat kehitetty herkkäihoisten kuluttajien tarpeisiin. La Roche-Posay’n tärkein formulointiperiaate on minimalistisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Toinen tärkeä periaate on aktiiviaineiden optimaalisten pitoisuuksien käyttäminen. Uusinta pakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteidensäilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia.

www.laroche-posay.fi